En dag på stranden…

En dag på stranden

En dag på stranden

Vår helg blev inte alls som vi hade tänkt oss men den blev trots allt över förväntan. Lördagen levererade sommar och sol vilket vi lite spontant njöt utav på stranden i Skanör. Ett nytt favoritställe för mig! Vi skulle egentligen på barnkalas hos kusinen Benjamin men rinnande näsor och halsont gjorde att planerna ställdes in. Så himla trist att minsta lilla snorighet gör att man inte vågar ses i rädsla för om det skulle vara Corona som låg bakom. Vi hade verkligen sett fram emot att träffa familjerna i Helsingborg och inte minst gratulera barnens kusin. Nåväl, vid detta laget har man nästan vant sig vid att planer ställs in med kort varsel…

Nu lägger vi hur som helst två lugna och sköna dagar bakom oss. Det blev precis en sådan där helg som jag behövde efter en intensiv arbetsvecka. Jag har bara gått omkring i träningskläder hela helgen och försökt att vila ut. Man är ganska mosad i huvudet när man återgår till jobbet efter över ett års mammaledighet, haha! Jag är dock så peppad på att komma in i min nya roll och ser verkligen fram emot när jag är lite mer varm i kläderna. Ledarskapsutbildningen kickar igång om någon vecka och utöver det har jag flera spännande projekt som jag ska vara med och driva.

En dag på stranden

Fotoutbildning

I helgen har jag även passat på att fotografera lite. Jag har ju signat upp på en Fotoutbildning på distans som jag hade lite hemläxa på. Eller för mig känns det inte som någon hemläxa att behöva leverera lite bilder. Det blir dock roligare att fotografera nu när man tänker mer på kompositionen och de olika reglerna som man ska förhålla sig till för att få till en bra bild. Den översta bilden är en av de bilderna som jag har skickat in som hemläxa, jag tycker verkligen att den berättar en story. Vi får se vad Föreläsaren tycker! Min förhoppning med att gå denna kursen är att jag ska bli bättre på ljussättning. Att bättre förstå vilket typ av ljus jag kan jobba med och vad som är optimalt för olika situationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.