En dag på stranden…

Bad i Jonstorp

Det blir mycket häng med vänner och familj den här semestern! För några dagar sedan hälsade vi på Lillebror med familj och spanade in deras nya hus i Höganäs. Vi hamnade sedan i Jonstorp för picknick och bad. Så himla mysigt och precis en sådan där semesterdag som man minns från när man var liten. Barnen har bara två kusiner och jag vill verkligen att de ska bli bra kompisar och ha minnen från när de lekte som barn. Jag har själv starka minnen från när vi hälsade på hos våra kusiner och vi hade alltid så roligt tillsammans.

Efter picknick-hänget for vi åter igen hem till Lillebror och stannade för grillkväll. Barnen badade tillsammans i badkaret och Ludwig riktigt strålade av stolthet över att sitta där i badkaret mellan sina två kusiner. Han ville till och med sova över vilket ändå är ett bra betyg på dagen. Mellan Elsa & Wille skiljer det bara 8 månader och nu börjar de sakta men säkert att connecta med varandra, så himla gulligt att se.

Igår hade vi besök från Stockholm och om några dagar ska vi stråla samman med en annan familj för att tillsammans besöka Astrid Lindgrens värld. 

Elsa har fått ärva Ludwigs gamla bad-outfit och jösses så lika de är när han var i samma ålder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.