En dressad höstlook

Höstlook

En dressad höstlook

När det kommer till höstens kulörer så är brunt en stående favorit för mig! Jag älskar dessutom brunt i kombination med beiget och fortsätter att investera plagg i den färgskalan. Precis så här kommer jag att gå klädd när det vankas restaurangbesök eller middagsbjudningar de kommande månaderna. Min nya höstllok! Jag har dessutom blivit ett fan av låga skor varför mina nya loafers blev en bra långsiktig investering. Den djupt bruna färgen på min nya silkesblus är alldeles ljuvlig och jackan är verkligen pricken över i:et om man vill få till den där härliga höstlooken. Två plagg som är ursnygga i kombination med varandra men lika gärna kan bäras separata. Jackan är även snygg att dressa ner till ett par jeans eller matchas med en fin kjol. Älskar den! Höstlook

Kavaj: Cavaliere Femme / Silkesblus: Cavaliera Femme / Byxor Zara (gamla) / Loafers: Gucci / Väska: MulberryCavaliere Femme Chaneljacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.