En färgklick som sprider vårkänslor

Tulpaner är helt klart min favoritblomma när det kommer till snittblommor, allra helst gillar jag de vita men en färgklick här och där förgyller såklart hemmet och sprider enormt med vårkänslor. Den här fantastiska buketten fick Ludwig som en “välkommen till världen bukett” för någon vecka sedan, det är inte klokt hur bortskämd man blir som nyfödd. Idag hade jag mina gamla LEO-kollegor över på fika och inte nog med att de tog med sig en gudomligt god hembakad morotskaka, Ludwig fick dessutom en oslagbar present…nämligen en lära-gå-vagn från BRIO. En klassiker som jag minns från min egen barndom! Den här helgen har vi dessutom kommit en bra bit på vägen med Ludwigs rum, jag fullkomligt njuter var gång ännu en bit faller på plats här hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.