En feminin knytblus

Shoppade ni något på Black Friday? Vi spontanköpte en tv (the Frame) som vi har haft på vår inköpslista ett bra tag men egentligen inte hade tänkt köpa i år, när det visade sig vara halva priset på just den tv:n fick vi ta ett drastiskt beslut om att det helt enkelt fick bli årets julklapp till oss själva. Nu kommer vi kunna titta på Kalle Anka på nedanvåningen, vi ska nämligen fira julafton här hemma i år och vi hade en vision om att vi skulle kunna sitta i sofforna där nere och titta på just Kalle Anka. Mission completed med andra ord!

Utöver tv:n blev jag så glad när jag äntligen hittade denna alldeles ljuvliga cardigan på Illums klubbdagar, alltså jag vet inte hur länge jag har spånat på denna men den har varit slutsåld i min storlek precis överallt och nu fann jag den dessutom till 20%. Givetvis matchas den med en knytblus från samma märke, alltså jag älskar Stenströms knytblusar för själva rosetten är så lång att man kan vira den ett par varv runt halsen och på så vis få exakt en sådan effektfull rosett som jag vill ha.   

Utöver den maffiga rosetten är ju ärmarna så himla söta med volangen längst ner! Helt klart ett julklappstips för affärskvinnan, den här blusen kan stylas på så många olika sätt och den inger ett feminint dressat intryck. Jag har storlek 34 i Stenströms plagg och de sitter verkligen som klippt och skuret på min kropp!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.