En feminin look perfekt till kontoret

Under dagtid på Fashion Week bar jag min nya silkestopp från Rosemunde, jag matchade den med ett par grå kostymaktiga byxor som jag fyndat på Zara och stylade sedan outfiten med mina mockapumps från Footlight samt mina loafers från ATP Atelier. Vi gick ju omkring ganska mycket dessa dagarna så det var skönt att emellanåt växla skor, jag har ju lite kommit ifrån att gå i högklackat nu när jag är mammaledig. Silkesblusen är precis sådär luftig som jag vil ha den och de små detaljerna uppe vid axlarna gör den extra feminin precis som den dova färgskalan som jag är helt förälskad i när det kommer till Rosemundes plagg.

Bilderna ovan och bilderna nedan är tagna på två olika dagar, vi letade efter den perfekta tidpunkten rent ljusmässigt att knäppa av outfitsbilder på men det var i princip omöjligt för solen stod rakt på himmelen vid båda tillfällena. Jag och Linda har verkligen blivit skadade av vårt brinnande intresse för fotografering och ibland kan jag bli ganska trötta på oss när vi aldrig hittar den perfekta platsen att fotografera på men det är tur man har en jämlike.

Jag valde att bära blusen lite halvt nerstoppad, tyckte det blev en alldeles för stram look att ha den helt nerstoppad under dessa dagarna men till kontoret hade jag helt klart burit blusen helt nerstoppad i byxorna.

Foto: Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.