En festklänning värd att dokumenteras

Festklänning

En festklänning värd att dokumenteras

Det var längesen jag kände mig så här festligt klädd som jag gjorde när vi var på bröllop förra helgen. Ett slottsbröllop kräver ju sin klänning och den här ljuvligheten passade som handen i handsken in till miljön på Näsby slott. Vi var på plats tidigt då vi flög redan klockan 08:00 på morgonen. Som tur var fick vi lov att checka in lite tidigare så vi hann ta en powernap innan vi hoppade i partystassen. Trots det fanns det gott om tid till att köra en fotosession, till min stora glädje. Jag menar, den här festklänningen är utan tvekan värd att fotograferas. Den kommer jag att bära på högtider som Nyårsafton, bröllop och andra fester. Det var längesen jag fick så många frågor om en outfit och klänningen kommer alltså från Caliss. Ett svenskt designer-varumärke som har en liten men väl genomtänkt kollektion. Sist jag bar en klänning från detta märket var på Ludwigs barndop och den klänningen var precis lika fin. Passformen är magisk…

Nyårsklänning Festklänning YSL väska Festklänning YSL väska Nyårsklänning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.