En matchande Dahliablomma…

Min Dahlia-blomma matchar verkligen färgskalan i vårt vardagsrum, jag älskar hur fluffiga de här blommorna är!

I skrivande stund sitter jag på mamma & Jockes altan och njuter av en kopp morgonkaffe, mamma fixar inne i köket och Jocke leker med Ludwig. Åh va roligt Ludwig har här hemma, det värmer i hjärtat när jag ser hur mycket han tycker om mormor & morfar. De springer rundor i trädgården, klättrar i plommonträdet, leker “Brandman Sam” med vattenslangen, plockar jordgubbar och leker med bilar. Jag och Ludwig fick sova i mamma och Jockes sovrum, jag i deras säng och Ludwig i resesängen. Ludwig sov hela natten utan att vakna och vid sextiden slog han upp ögonen och frågade efter mormor så vi gick upp och väckte henne sen gick jag och la mig igen och fick sovmorgon till halv åtta. Guld värt! När det vankades toalettbesök gick han självmant in på toa och satte sig på pottan, alltså jag blir så stolt! Sedan han började på Förskolan har det skett en olycka (på Förskolan då alltså) annars har han inte gjort några olyckor alls sedan han väl blev “pottränad”, med facit i hand så har potträningen gått över förväntan.

Nu ska vi strax bege oss till stranden! Igår rundade vi av kvällen på en supermysig nyöppnad resturang i Tredenborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.