En höstkappa av rang

HöstkappaEn höstkappa av rang

Det blev en hellång höstkappa från Max Mara i år. En klassisk beige som jag bokstavligen förälskade mig i när vi var i Köpenhamn. Yes, jag köpte den i Danmark vilket förmodligen inte var till min fördel valutakurs-mässigt. Men man kan inte alltid vara om- och kring sig! Det är ändå en speciell känsla att köpa någonting i butik. Nu bär jag en tjock stickad tröja under kappan på bilderna vilket kanske inte var optimalt just när jag skulle föreviga den med kameran.

Det var de raka linjerna och enkelheten som jag föll för, samt att den var så lång. Först tvekade jag på längden eftersom jag själv är ganska kort. Det sägs ju att man som kort i rocken inte bör ha hellånga kappor. Efter att jag hade besökt butiken ett par gånger beslutade jag mig för att strunta i ”vad som sägs” i diverse mode-poddar. Jag tycker att kappan är fin även på korta kvinnor.

Höstkappa Höstkappa

Slimmade Loafers

Jag slog även till på ett par loafers från Gucci som jag länge har spanat in! Dessa tänker jag bära på kontoret och de får bli mitt substitut till skor med klack eftersom jag inte längre kan gå med sådana skor särskilt länge. Ett par ”dressade” låga skor ser jag som en ren och skär investering för fötterna. De här skorna kan jag bära till allt från kostymbyxor till jeans och kjol. Så användbara! Man måste dock tänka på att sula om skorna innan man bär dem utomhus då det regnar så jag får väl göra det tids nog.

2 comments on “En höstkappa av rang

  1. Så snygg kappa! Tycker att den får dig att se längre ut =) Då kanske även jag vågar mig på en lång kappa, är också en kortis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.