En klassisk dräktjacka

Cavaliere Femme

En klassisk dräktjacka i vacker höstpalett

Dräktjackan är ett av mina favoritplagg och ett plagg som jag alltid känner mig bekväm i. Den är feminin, har en smal passform och finns i en rad utföranden. Det här är den tredje i raden från mitt favoritmärke Cavaliere Femme och fler kommer det att bli. Bättre kvalité på plaggen får man leta efter!

Den här vackra skapelsen kommer i ett set med en matchande kjol som jag givetvis också har införskaffat. Jag längtar tills jag får tillfälle att bära dräktjackan och kjolen ihop, det kanske får bli nästa helg när vi ska ha en liten middagsbjudning.

Chaneljacka

Rutmönster

Jag tror bestämt att rutmönstret är mitt favoritmönster, vem kan inte gilla det liksom? Det ger plagget en personlighet och framförallt när rutorna matchas i olika färger. Jag kände mig så otroligt fin i denna outfiten när jag var ute på tjejmiddag förra veckan och har redan fått komplimanger för den. När man har mönstrade plagg tycker jag att det är finast med en enfärgad väska så det fick bli min lilla Mulberry. Jag älskar verkligen den väskan och det är nog den väskan som jag använder mest. Den är så klassisk och praktisk i storlek.

dräktjacka

Ni finner denna vackra dräktjackan här (klick).

Alla borde äga en klassisk dräktjacka, de är så användbara.

Klassisk dräktjacka

I helgen har vi varit i kyrkan, vi gick på en gudstjänst för barn. Jag tyckte att det kunde vara kul för barnen att få uppleva den magiska stämningen som infinner sig i en kyrka. Dock så tyckte jag inte att kyrkan var sådär vacker och magisk invändigt som jag hade förställt mig. Vi gick till Limhamns kyrka som är väldigt fin utvändigt och som har en väldigt vacker kyrkogård. Nåväl, det var mysigt i en kvart sen fick Ludwig alldeles för mycket spring i benen så vi fick kämpa med att hålla honom stilla och tyst. Haha! Nu har vi testat det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.