En klassisk jobboutfit

Klassisk jobboutfit

En klassisk jobboutfit

Så här går jag allra helst omkring både på jobb och fritid. Den här stickade koftan är en stor favorit i garderoben. Jag har den även i en härlig grön kulör, just denna beiga är min andra i raden i samma färg. Den förra (i storlek XS) vart nämligen för liten efter två graviditeter så den fick säljas på Tradera. Förr ville jag att kläderna skulle sitta precis och nu vill jag gärna att de ska vara rymliga. Ålderstecken? Visserligen har kroppen förändrats drastiskt efter att ha burit på två små så det är kanske inte så konstigt.

Även min bruna silkesblus är en stor favorit, jag ölskar plagg som man kan kombinera i flera olika styles. klassisk jobboutfit

Jag önskar att jag slapp ha glasögon hela tiden när jag jobbar för det gör att jag inte kan ha mitt diadem och sen orkar jag i princip aldrig att ha håret nere, haha! klassisk jobboutfit

Blus: Cavaliere Femme / Kofta: Stenströms / Jeans: Filippa K / Väska: Mulberry / Diadem: Factory

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.