En klassisk silkesblus

En klassisk silkesblus

Om jag måste välja ut ett plagg i kontorsgarderoben så är det en klassisk silkesblus. Utan tvekan! Jag har helt gått ifrån mina vanliga skjortor som jag ofta bar förr. En klassisk silkesblus känns betydligt lyxigare och framförallt mer feminin. För tillfället har jag fått dille på den gröna kulören! Denna lite mossgröna färgen är så ljuvlig!

Nu när jag är tillbaks på kontoret efter en lång mammaledighet tyckte jag att det var dags att förnya garderoben med lite nya styles. Både blus och byxor är nyheter som jag föll pladask för.

Klassiskt mode

AffärsmodeKappa: Tiger (gammal) / Blus: Stenströms / Byxor: Filippa K / Stövletter: Footlight (gamla)

Klassisk silkesblusAffärsmode

Klassisk silkesblus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.