En klassisk spetsklänning

Minns ni denna klänningen? Det var den jag bar på Ludwigs barndop, den heter Bernadette och är signerad Zetterberg som för övrigt är ett av mina favoritmärken när det kommer till just spetsklänningar. Just nu finns klänningen på 40% rea och ni finner den här (klick), dock verkar den rosa vara slutsåld men den blå är precis lika fin tycker jag!

Nu kommer ni säkert skratta högt för er själva för det jag kommer berätta låter helt bisarrt! Igår när jag skulle gå upp till hotellrummet efter att jag hade haft mina timmar vid poolen råkade jag halka på en skivad citron som någon tappat/kastat/glömt att städa upp vid baren nere vid poolområdet och jag kände mig bokstavligen som bambi på hal is. Två sekunder tog det sedan låg jag platt på marmorgolvet, jag vrickade/stukade foten något så kopiöst att vi nu funderar på att söka upp en läkare för att säkerställa att inget är brutet. Alltså jag kan knappt gå och varje steg jag tar innebär en smärta som får mig att vilja börja gråta! Förstår ni att jag halkade på en CITRON!! Nåväl, jag kommer säkert att skratta åt detta om något år men just nu känns det ju fullkomligt bisarrt!

Dessa outfitbilder knäppte vi av vid hotellets privata strand där denna bryggan med solstolar vätter ut i havet, vi har faktiskt inte badat i havet här och att ligga på stranden har inte varit aktuellt med Ludwig så vi har nöjt oss med att spendera ett par timmar om dagen vid poolen. Vi passade dock på att ta en drink i strandbaren innan vi begav oss ut för att käka middag en kväll tidigare i veckan och då kunde jag såklart inte låta bli att knäppa av lite bilder…

Skorna är signerade Apair och ni finner dem just nu på rea här (klick).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.