En klassisk tröja

Klassisk tröja

En klassisk tröja

Innan vi for till Stockholm fick jag ett ryck och shoppade loss på rean. Jag köpte bland annat denna tröjan från Busnel som jag är helt kär i. Klassisk, enkel och så användbar. Jag hade väl önskat jag kunde bära den till några andra skor än mina löpardojjor när vi strosade omkring längst Stockholms gator. Mina fötter tillåter helt enkelt inte några andra skor när vi ska gå längre sträckor. Jag har sedan något år tillbaks specialbeställda inlägg som stöd för min höga hålfot samt nersjunkna fötter. Usch så gammal man låter när man säger sådär men det är sanningen. Snart 40 år på nacken sätter sina spår. På tal om gammal så är det hög tid för mig att boka tid för Botox, jag hann aldrig med det innan sommaren och blev påmind om det när jag tog de här bilderna. Först tog jag bilder utan brillor men alltså mina ögonlock hänger som om jag precis klivit ur sängen. Mina ögon känns så otroligt trötta på morgonen och det är ta mig tusan så jobbigt för jag kan liksom inte sätta i linserna förens de piggnat till. Ännu ett ålderstecken. Där fyller verkligen Botoxen sin funktion och bidrar till en piggare uppsyn.

Nej, nu ska jag klicka in på Studio Sofie´s och boka både botox och Smooth Eye. Jag hann precis göra klart min behandling av Liplase innan sommaren och det är jag glad för. Mina läppar var så otroligt torra och nariga innan och nu är de precis sådär mjuka och lena som jag hade hoppats på. Ja jösses som man håller på för att försöka att hålla sig i trim. Jag glömde även bort att boka frisörtid och nu under semestern var det omöjligt att få en tid så jag får snällt vänta. Jag köpte i vart fall ett nytt spray från Loreal så jag kan måla över utväxten och de grå hårstråna som bara blir fler och fler…

Klassisk tröja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.