Klassisk vinterjacka

 

Klassiskt vinterjacka

En klassisk vinterjacka

Tänk att vi fick snö till slut, även om jag längtar till våren så tycker jag att det är mysigt med en riktig vinter. Sen man blev förälder så vill man dessutom att ens barn ska få uppleva snön. Jag hoppas att den ligger kvar över helgen så att vi kan passa på att åka pulka med Ludwig. Han har aldrig åkt pulka så det hade nog blivit succé.

När jag köper ytterplagg så väljer jag alltid klassiska jackor, jackor som håller säsong efter säsong. Jag tror bestämt att det är tredje säsongen som jag har den här jackan från Newhouse. Älskar modellen! Nu inser jag att jag har glömt att sy fast knappen som jag råkade dra av på den ena sidan.

Klassisk vinterjacka

Vinterjacka

klassisk look

Newhouse

Mulberry

Klassisk vinterjacka från Newhouse / Halsduk från Burberry / Mössa från Natures Collection / Solglasögon från TIJN / Jeans från Filippa K / Väska: Mulberry / Skor: GANT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.