En kontorsoutfit jag trivs i

Kontoroutfit

En kontorsoutfit jag trivs i

Jag och Linda körde en re-union och slog slag i saken att fotografera tillsammans. Tidigt på morgonen, innan jobbet, möttes vi upp för att ens få in det i våra så fullspäckade scheman. Det är få personer som jag känner som hade fått för sig att göra något sådant så tidigt på morgonkvisten, haha! Visst är det härligt med likasinnade! Vi hade världens tur med vädret och var klara på 20 minuter.

Det här är en kontorsoutfit som jag verkligen trivs i, älskar kombinationen med blus och dräktjacka. Denna skönheten kommer från Cavaliere som är ett av mina favoritmärken, även knytblusen kommer från samma designer. Byxorna är nya och kommer från Filippa K.

KontorsoutfitCavaliere Dräktjacka Cavaliere Femme

Kostymbyxor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.