En opeppig måndag!

Hotellsäng

Total bloggtorka för tillfället! Det blir gärna så, när det är på tok för mycket på andra plan så brister inspirationen här inne. Just nu kämpar vi med att få ihop vardagen med vab och jobb. Idag har vi båda varit hemma och kört varannat möte för att sedan sitta bänkade framför datorerna hela kvällen. Ibland undrar jag hur alla andra gör för att få ihop allt? Det är inte helt lätt det där men helt klart bäst när man kan dela på dagarna, dvs vabba halva dagar och sedan jobba ikapp resten på kvällen.

Imorgon ska Ludwig äntligen tillbaks till Förskolan, han har bokstavligen klättrat på väggarna här hemma de senaste dagarna. Vi höll honom hemma även idag trots att han egentligen är frisk sedan i fredags. Själv längtar jag något enormt efter en sådan simpel sak som att få cykla till kontoret och sitta ostört och jobba. Jösses vad en vab-period vänder upp och ner på tillvaron. Nu är vi alla så trötta på varandra här hemma att hälften vore nog…

Dags för mig att krypa ner i sängen bredvid Elsa. Hon får sova inne hos oss nu när hon är sjuk, eller inne hos mig. Calle är nergraderad till soffan för Elsa brer ut sig så otroligt mycket och sover bättre när hon slipper trängas mellan oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.