En sann hotellfrukost

Hotellfrukost

En sann hotellfrukost

För någon helg sedan rekade vi Herrgården där vi ska ha vår 40års fest och jag måste bara poängtera vilken fantastiskt god frukost som serverades. Alltså den var exakt sådär som jag vill ha en hotellfrukost. Det var för det första en alldeles ljuvlig syn man möttes av i frukostrummet. De har verkligen lyckats fånga den där magiska känslan man vill ha när man besöker ett slott. I mina ögon kändes nämligen Herrgården som ett lite mindre slott. Jag som alltid velat ha en fest på just ett slott, tänk nu får jag det!

Nåväl, nu till frukosten. Nybakat bröd. Kokt ägg, hemgjord müsli. Croissanter. Gott pålägg. Färsk frukt. Kaffe som serveras ur magiska kaffekannor. När vi har vår fest har det dessutom utlovats äggröra och våfflor till frukosten. Den får fem utav fem möjliga av mig och att dessutom äta den i denna miljön gör den ju än godare…

Hotellfrukost

Snart kommer min kära mor hit och håller mig och barnen sällskap. Mannen är nämligen på Svensexa i Finland hela helgen lång. Då är det skönt att ha en mamma som kommer hit och hjälper till med barnen. Vi tänkte köra en sväng till Hallongården, jag har aldrig varit där men det verkar så mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.