En skymt av vårt vardagsrum på ovanvåningen

Vardagsrum TV-rum

En skymt av vårt vardagsrum på ovanvåningen

Det var ett tag sedan jag fotograferade vårt vardagsrum på ovanvåningen men i helgen hände det. Jag har ju haft en hel helg av egentid och då åker kameran givetvis fram. Det här rummet är vårt rum där vi varvar ner om kvällarna. Rummet där gäspningarna börjar ta fart innan man slutligen inser att det är dags att runda av för dagen. Jag måste säg att vi använder verkligen varenda rum i vårt hus väldigt väl. Alla rum har liksom sin tid på dagen. Nu önskar jag dock att vi snart kan uppgradera till lite fler kvadratmeter. Det börjar kännas trångbott men oavsett så älskar jag vårt hus. Det är perfekt som ”första hus” och innan familjen börjar att växa. Alternativt som ”sista hus” när barnen är utflugna och man av den anledningen vill skala ner. Grannarna som vi suttit ihop med (ett gammalt surt, bittert par som förpestade hela kvarteret) har äntligen flyttat ut och nu har vi fått in nya härliga grannar som just ”skalar ner” efter att barnen flugit ut. De blåser hela huset och gör om allt, kanske därför som jag plötsligt fått ett sådant sug efter att renovera och göra om.

Hur som helst, Calle spillde ner vår gamla matta för ett tag sedan så då valde vi att helt att byta ut den. Jag insåg nämligen också att vi ville ha en större matta. ett misstag jag gjort i alla rummen, köpt för små mattor som jag sedan måste byta ut till större när jag insett att de ”krymper rummet”. Hehe!

Vardagsrum TV-rum

Kuddar och pläd: Classic Collection / Matta: Trendcarpet / Soffa: Mio  Classic Collection Classic Collection Vardagsrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.