En snyggare weekendväska

-inlägget publiceras i samarbete med dbramante1928

Snygg weekendväska

Ett måste i alla modemedvetnas garderob är en snygg weekendväska. 

Det här är inte bara en vanlig weekendväska utan det är en väska med sjukt smart organisering. Som ett exempel finns det två fickor som man med dragkedja enkelt kan plocka bort. En smart lösning som gör det lätt att anpassa väskan efter packningen. Ni har säkert själva upplevt att man ibland önskar att väskan har mindre fickor. Samtidigt vill man många gånger ha fickorna för att kunna organisera packningen. Då är det extra tacksamt med en flexibel weekendväska. Väskan är signerad dbramante1928 och modellen på just denna väskan heter Aalborg Weekend bag. dbramante1928 har ett brett utbud av väskor, allt från datorväskor till weekendväskor och mobilskal.

Weekendväska

När jag åker hem till mamma & Jocke över helgen så är storleken på denna väskan alldeles perfekt. Den rymmer dels min egen packning men också barnens kläder. När det är dags för mig att börja jobba igen så är den en förträfflig väska att ha med sig på affärsresor.

Weekend bag

En weekendväska är dessutom en alldeles perfekt present att ge bort till sin käraste när han eller hon fyller år. För vår del så kommer vi att dela ägandeskapet på denna weekenväskan vilket gör det än mer motiverat att lägga lite extra krut på en snygg sådan. Jag kikade bakåt i arkivet här på bloggen och hittade bland annat detta inlägget (klick). Vilket vittnar om att jag är en trogen användare av just dbramante1928’s weekendväskor. Mycket har hänt på dessa åren men väskan är precis i lika fint skick nu som då och används fortfarande flitigt. Jag älskar att variera mina väskor till olika outfits och situationer. Jag tycker nämligen att en väska lyfter helheten när det kommer till att klä sig och få en fullständig look.

På de här bilderna har jag matchat med en blå knytblus, en beige kappa och svart nedtill. En look som jag känner mig bekväm i alla dagar i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.