En sommarklänning i Greklands färger

Sommarklänning Sommarklänning

En sommarklänning i Greklands färger

Borta bra men hemma bäst, sent igårkväll landade vi i Köpenhamn efter en veckas semester på Kreta. Jag tog faktiskt med mig datorn och tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite sporadiskt därifrån men tiden räckte inte till. Jag la inte ens upp en endaste bild på Instagram och det har ju inte hänt förr. Tänkte att jag skulle berätta allt om vår resa nu i efterhand när jag har gått igenom och redigerat alla bilderna som jag har tagit. Det är nog första gången som jag är på semester som jag inte har laddat upp bilderna på datorn efter hand. Jag tycker det är så mysigt att runda av dagarna med att sätta sig i sängen med datorn i knät och redigera bilder. Med två kids kan jag säg att det inte fanns någon som helst energi kvar till det när tillfälle väl gavs.

Tills dess bjuder jag på denna ljuvliga sommarklänningen från Stenströms som går i Greklands färger. Alltså den är så fin! Den knäpps med dolda tryckknappar framtill. Jag invigde den redan innan semestern men hade den såklart med mig även till Kreta. Den kommer att bäras flitigt i sommar men även till kontoret de dagarna jag vill känna mig lite extra fin.

Sommarklänning Stenströms Sommarklänning Stenströms

Foto: Lindaz.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.