En stilfull sommarklänning

sommarklänning

En stilfull sommarklänning

Det här är utan tvekan en av mina absoluta favoritklänningar i sommar. En sann sommarklänning, jag känner mig så fin i den. Det blev också den klänningen jag valde att bära på sommarfesten hemma hos mamma & Jocke. Även Elsas klänning är en favorit. Nu är hon i en ålder där det är så otroligt sött att bära klänning. Just denna gröna har hon fastnat extra mycket för och skulle envist bära den på Förskolan i veckan. Vi har kommit till den gränsen där man insett att fina kläder inte hör hemma på Förskolan. Nåväl, den klarade sig helskinnad!

sommarklänning

Klänningen finner ni här (klick).Stenströms Sommarklänning

Fredag kväll och jag njuter av tystnaden. Barnen och Calle for hem till farmor & farfar och jag har haft hela kvällen alldeles ensam. Oj vad jag behöver detta lugn emellanåt. Efter jobbet beställde jag sushi och cyklade inom Hemmakväll och köpte godis. Efter middagen har jag hängt i trädgården och monterat spröjs till vårt Orangeri och WOW så fint det blev. Är riktigt stolt över att jag lyckades montera det alldeles själv. Man skulle nämligen mäta ut exakt vart spröjsen ska sitta och sedan spika fast klipps skrämmande nära fönsterrutan. Jag var lite rädd för att råka slå in fönstret men jag klarade det. Nu har jag suttit framför datorn en stund och ska alldeles strax slå mig ner i soffan och se om jag kan hitta någon bra serie att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.