En stilren datorväska

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med dbramante1928-

Stilren datorväska

dbramante1928

slimmad datorväska

en stilren datorväska

Stilren datorväska

Om ni är på jakt efter en ny datorväska? Ja, då måste ni spana in dbramante1928‘s utbud av IT-accessoarer. De har verkligen något för alla smaker. Jag har kärat ner mig i deras MODE. -kollektion som har en modern och stilren design. Helt i min smak. Jag gillar att de dessutom är framtagna i samråd med catwalkens trendiga färgskala.

Modellen på denna datorväskan heter ROME och är tillverkad i saffiano läder. Insidan av väskan är vadderad för att skydda datorn som man bär i den. Jag vill gärna separera datorn med prylar som jag bär i min handväska. Därför är det klockrent att ha en sådan här slimmad datorväska så att man helt enkelt kan ha två väskor med sig utan att det blir för klumpigt. Min jobbdator ryms utan problem i denna väskan…

Rabattkod

Nu har jag fått glädjen att kunna dela med mig av en rabattkod till er. Så himla roligt inför jul och jag hoppas at jag kan tipsa någon där ute till inspirerande julklappsköp. Med min kod “THESSAN20” får ni hela 20% rabatt på ett köp när ni beställer från dbramante1928’s webbshop. Lägger ni en beställning nu så hinner den säkert komma fram tills julafton! Koden är giltig fram till och med den 28/2 2021så varför inte kicka in det nya året med att uppdatera IT-accessoarerna så att de matchar din outfit?

Fler produkter som jag har stylar ur dbramante1928’s sortiment finner ni här (klick), här (klick) och här (klick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.