En tavelvägg har vuxit fram

Tavelvägg

En tavelvägg har vuxit fram

Äntligen har en tavelvägg vuxit fram ovanför skänken i matrummet. det tog tid! Men nu är den där och även om utformningen inte är ristat i sten så känns det i vart fall ”möblerat” på väggen nu. Innan kändes det lite kalt. Målet är att investera i riktig konst istället för posters men det är lättare sagt än gjort att finna konstnärer som faller en i smaken. Jag blev så glad när jag hittade två nya posters som jag tycker passar in till inredningen här hemma. Motivet på The Frame fick också uppdateras så att det skulle passa in och zebran gör verkligen sitt. För bildernas skull bytte jag ut barnen stolar och det är också därför det ligger plastskivor under två utav stolarna. Jag missade att plocka bort dem…

Tavelvägg

Jag älskar förresten vår nya bordslampa, den är precis lika fin släckt som tänd.

Tavelvägg Tavelvägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.