En uppdatering i matrummet – ny ullmatta

ullmattaEn uppdatering i matrummet

Jag bjuder på lite nya bilder från vårt matrum där det skett en uppdatering på mattfronten. Wow så snyggt det blev! Vi har nämligen bytt ut vår gamla matta mot en betydligt större sådan som går i grått. Den passade som handen i handsken här inne om jag får säga det själv. Ni som följer mig vet säkert att jag även är på jakt efter ett nytt matbord och nya stolar. Eller, jag vet egentligen vilka jag vill ha men de är så himla pricy och kanske inte helt barnvänliga så jag velar. Jag har dock kommit fram till att vi ska ha ännu ett Ivarskåp på väggen, just för att vi behöver förvaringen. Tänker att det nya skåpet ska få rymma ett antal av barnens leksaker. Jag blir nämligen galen av att ha allt framme hela tiden. Där i kan man ju i alla fall gömma pennor, målarböcker och små lådor med leksaker. Smart va!

köksbord

Under matbordet kan jag verkligen rekommendera er att ha en ullmatta! Detta är tredje i raden av ullmattor som vi har här i huset och enda anledningen till att vi har bytt ut de gamla är för att vi har velat ha större matta. Fläckar syns knappt och är enkla att torka upp, perfekt när man har två små knattar i huset. handknuten ullmatta 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.