En välbehövlig weekend på slottet

Idag checkar jag ut från familjen och beger mig på en välförtjänt weekend på Kronovalls Vinslott, bilderna är från förra gången då jag var där tillsammans med Linda och Martina. Idag åker jag dit med Linda, Anna och Maria! Det ska bli så kul, vi ska såklart fotografera en massa (så härligt med vänner som har samma intressen, lika barn leka bäst!!) men det viktigaste av allt är att vi ska njuta av god mat och dryck och faktiskt bara umgås! Jag hoppas även på att vi kommer kunna ha lite workshops och dela med oss av lite bloggtips…

Hu som helst, vi hörs imorgon och för er som vill följa med på vistelsen är det bara till att spana in min Instastory!

Bilder: Martina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.