En vårfräsch outfit och en sönderstressad morsa

Vårfräsch outfit

En vårfräsch outfit

Den här helgen gick verkligen i ett och det känns som att jag inte har haft en lugn stund. Jag känner mig helt slut i både kropp och knopp. Nu var det en rolig helg men jag inser att jag behöver dra ner växeln lite, framförallt när jobbveckan gick i samma intensiva spår.

Hur som helst så överraskade vi vår kära Linda som är först ut att fylla 40 av oss 82:or. Vi bjöd henne på champagneprovning och middag på San Greal som är en nyöppnad Champagnebar inne i Malmö och gav henne ett par superfina örhängen (klick) från Efva Attling i födelsedagspresent. Alltså det är kanske inte så dumt att bli 40 ändå! Det blev en superkväll och vi lämnade stället först när det stängde. 

Min man var så snäll och körde mig in till stan istället för att behöva ta taxi båda hållen. Barnen var därför pyjamasklädda och redo att däcka i bilen vilket de gjorde, nattningen kunde ju inte bli enklare för honom. Win win med andra ord!

Älskar den här outfiten men ändå kände jag mig inte alls fin kvällen till ära. Det är verkligen dags att gå till frisören för de grå stråna genomsyrar hela huvudet och då spelar det knappt någon roll hur mycket man har klätt upp sig för man känner sig liksom inte fin.

Nu ska jag slå mig ner i soffan en stund och försöka komma ner i varv. Känner mig så stressad inför den kommande jobbveckan för det är så mycket som behöver komma på plats inför vår semester. Varför är det alltid så när man ska vara ledig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.