Envelope Medium Chain bag YSL och slingbacks Chanel

Chanel slingbacks

Envelope medium chain bag från YSL och slingbacks från Chanel

Helt enkelt för att jag är värd det! En tidig 40års present från mig själv till mig själv. Slingbacksen har jag suktat efter länge och slog därför till på dessa godingar när jag och Amanda var över i Köpenhamn på en liten weekend under semestern. Jag hade egentligen bestämt mig för de beiga men min storlek fanns inte, efter att jag hade provat de svarta blev jag än mer förtjust i dem. Så här i efterhand känns färgen helt rätt! Väskan från YSL har jag också funderat på ett tag men det var först på flygplatsen i Köpenhamn som jag bestämde mig för den svarta. Det är faktiskt min första svarta väska, trodde aldrig att jag skulle investera i en svart väska för jag faller oftast för de bruna/beiga varianterna.

Skorna invigde jag redan på bröllopet som vi var på i helgen och wow så sköna de var! Jag kände mig så fin i dem och klacken var precis lagom hög. Väskan kommer bli min nya signaturväska. Storleken är helt perfekt och lädret är tåligt. Jag måste dock beställa några clips att justera kedjan med för jag tycker att den hamnar alldeles för långt ned när jag bär den crossbody. Det finns tydligen specialtillverkade clips som man enkelt sätter på insidan av väskan. Känner att jag behöver det även till min beiga YSL väska för den hamnar också för långt ner på mig som inte är så lång…

Envelope medium chain bag YSL YSL

Elsa var så söt och skulle tvunget gå omkring med min nya väska här hemma. Jag tänker att en vacker dag ska hon få ärva alla mina väskor och jag hoppas verkligen att hon kommer att tycka att det är precis lika roligt som mig. Har flera vänner som fått ärva godingar från deras föräldrar och måste erkänna att jag varit något avundsjuk på dem… YSL väska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.