Ett barn vs två barn

Ett barn vs två barn

Den här veckan är Ludwig hos mormor & morfar så vi har bara Elsa här hemma. Alltså på riktigt, vilken skillnad! Det är så lugnt och skönt i jämförelse med intensiteten som det är med två barn! Nu saknar jag dock Ludwig något enormt och det känns väldigt ”tomt” utan honom. Jag inser ju att man hade haft ett helt annat liv om man hade stannat vid ett barn, hehe! Ludwig lever i alla fall livets glada dagar och blir så bortskämd. De har bakat bullar, målat med vattenfärg, besökt lekplatser, fikat, besökt leksaksaffären (han hade visst köpt både lego och en dinosaurie), varit på kalas hemma hos min moster….tja ni hör ju!

Jag tycker det är underbart att han har möjligheten att få kvalitétstid med sin mormor & morfar sådär. Tänk, snart reser vi även till Mallorca med dem. Jag längtar ihjäl mig! Imorgon ska jag jobba hemifrån och så snart Calle kommer hem från kontoret ska vi passa på att gå ner till en nyöppnad köttrestaurang här i Limhamn. Vi har förhoppningar om att det ska vara lite mer hanterbart med endast ett barn som sällskap. Låt mig återkomma med en review efteråt, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.