Ett besök på Augusta glass

Augusta Glass

Ett besök på Augusta glass i Limhamn

Jag känner mig inte helt återställd från min lilla dipp som jag har åkt på här i veckan. Känner mig fortfarande allmänt nere och motivation brister till allt som jag annars är igång med. Nåväl, i helgen packade vi ner barnen i cykelvagnen och tog en promenad till Augusta Glass här i Limhamn. Där passade vi på att äta lite eftermiddagsfika innan vi for hem till våra vänner. Jag och Calle åt en våffla med grädde och sylt medans barnen fick en varsin kula glass.Det var överraskande gott och jag kan varmt rekommendera ett besök. Det fanns en del i lokalen som var anpassad för barn med en liten lekhörna. Guld värt om man själv vill sitta en stund och sippa på sitt kaffe…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.