Ett konsttryck av Maria Wigge

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med Nordic Art Wall

Konsttryck av Maria Wigge

Ett nytt konsttryck “Morning Rush” av Maria Wigge har flyttat in

Det här med konst är något som har vuxit fram som ett intresse på senare år. Ett intresse som jag delar med min man. Förmodligen går det hand i hand med intresset för inredning och konst är verkligen något som gör inredningen personlig. Samtidigt är det sjukt svårt att hitta det där motivet som passar in just hemma hos mig. Jag vill att tavlorna ska berätta en story, de ska väcka en känsla inom dig. Det var precis det som detta konsttryck av Maria Wigge gjorde när jag såg det. Jag tycker att man på något vis blir “peppad” av att se målningen. Den kickar igång dagen på ett positivt sätt.

Konsttrycket heter “Morning Rush” och finns i en begränsad upplaga om 40 st. Alla konsttrycken är numrerade och signerade av konstnären Maria Wigge. Maria utbildade sig på the Art Institute of Seattle och har sedan dess arbetat som formgivare i både USA och i Sverige. Med lövtunna lager pigment och mycket vatten skapar hon en känsla av genomskinlighet. Det är precis det jag gillar med hennes konst och rent stilmässigt passar det så bra in hemma hos oss.

Rabattkod 15%

Med koden “mariawigge15” får man just nu 15% rabatt på all konst av Maria Wigge i Nordic Art Wall’s sortiment.

Konsttryck av Maria Wigge

Nordic Art Wall

På Nordic Art Wall’s hemsida finner ni originalverk ifrån utvalda svenska konstnärer. Varje konstverk som ni finner på denna sidan är ett unikt originalkonstverk som det endast finns ett exemplar av. Med andra ord, här hittar ni definitivt konst som gör era hem personliga. Har ni svårt för att se vad som passar in just hemma hos er? Då kan man mejla en bild på det tilltänkta rummet och få ett förslag presenterat.

Konsttryck av Maria Wigge

Jag inser att jag behöver skaffa ramar som inte speglar sig i ljuset från fönstren!

Morning Rush

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.