Hotellkänsla i sovrummet

När det kommer till vårt sovrum är målet att inreda med hotellkänsla och så fort jag kommer över något som andas ”hotell” så hör det hemma i vårt sovrum, så är det bara! Än är jag inte klar med inredningen men jag känner att jag har kommit en god bit på vägen! Hotellgardinerna är på plats, likaså de vägghängda nattduksborden som jag letade efter länge och nu har jag dessutom hittat det perfekta påslakansetet som skapar exakt den där neutrala hotellkänslan som jag är ute efter. Det är så fint med vita påslakan med vackra detaljer som gör sitt till helheten, detta påslakanset heter Bedford Vit/Sand och är tillverkat i en extra sval och mjuk bomullssatin. Det känns som sammet mot kroppen!!

Jag blev så glad när jag hittade premiumvarumärket Grand Design som har klassiska påslakanset som går helt i min smak. Det är dessutom så mycket roligare att inreda med produkter som inte alla redan har, det känns liksom mer exklusivt då. Håller ni inte med? Vi har nyligen gått från att ha ett dubbeltäcke till att istället ha ett varsitt täcke och passade då på att införskaffa påslakan som faktiskt passar till inredningen i sovrummet, hur man bäddar sängen bidrar ju till en väldigt stor del av interiören i rummet. Nu ska jag bara hitta de perfekta sänglamporna också sen är jag i princip klar med sovrummet…

Jag försökte få till en bild på mig och mitt lilla charmtroll i våra likadana julpyjamaser men det var lättare sagt än gjort att få honom att vara stilla, haha! Jag tycker hur som helst att vi är sååå fina tillsammans! (jag fick muta honom med ett rån)

2 comments on “Hotellkänsla i sovrummet

  1. Hej var köpte du dina gardiner i sovrummet ? Jätte snyggt ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.