Ett vykort från Comosjön

Comosjön

Ett vykort från Comosjön

Wow, wow, wow vilka dagar vi har haft! Jag kan inte med ord beskriva hur härligt det var att komma ifrån vardagen bara jag och mannen. Vi fick stora delar av den här lilla vistelsen som en gemensam födelsedagspresent från våra föräldrar och vi hade baskemej inte kunnat önska oss en bättre present. Nåväl, jag ville bara posta ett litet vykort från Comosjön och säga ”stay tuned”, så fort jag haft tid till att redigera lite bilder kommer det fler uppdateringar. Ikväll väntar det dock jobb för hela slanten så det får vänta! Barnen är precis nattade, klockan har slagit åtta och kontoret på ovanvåningen väntar på mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.