Familjefoto på Kreta

Familjebild Familjebild

Familjefoto på Kreta

Hör och häpna men jag släpade alltså med mig stativet till Kreta. Jag tänkte att det var ett alldeles ypperligt tillfälle att samla ihop lite familjebilder på. I tanken kändes det så enkelt och harmoniskt. I verkligheten var det något helt annat. Det blev foto med stativ EN gång under hela resan och det var den här gången. Alltså ni anar inte hur mycket vi höll på för att få till de här bilderna. Vi hamnar aldrig på bild tillsammans mer än när vi drar fram stativet. Tyvärr så tar det lite väl mycket på krafterna så vi gör det väldigt sällan. Ludwig tycker dock att det är superkul att hålla i avtryckaren så han är oftast med på noterna. Elsa där emot fick vi muta med en tablettask för hon var inte riktigt på humör.

Jag har fortfarande så många bilder kvar att redigera från resan. Det blir liksom bara att jag sitter korta stunder framför datorn så jag kommer inte någon vart. Ikväll somnade dock barnen redan klockan åtta så nu ska jag göra en kraftsamling och beta igenom ett antal.

Familjebild

Kreta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.