Farsdag, heldag med Ludwig och lite närmare BF

I söndags var det hans andra farsdag, jag tänkte att jag skulle skriva ihop ett inlägg dagen till ära men orken fanns inte där. Ludwig hade inte kunnat få en bättre pappa och jag är så glad att Ludwig har, till skillnad från mig själv, båda sina föräldrar aktivt i sitt liv. Tänk att min pappa lämnade familjen och flyttade till Göteborg när min lillebror endast var ett halv år gammal, hur klarar man det rent psykiskt undrar jag? Hur kan man göra valet att inte ta del av sina barns uppväxt? Det är något jag aldrig kommer att förstå och med åren har jag insett hur ansvarslöst ett sådant val är, hur det påverkar barnen ifråga att bli “lämnade” sådär och knappt träffa sin pappa under uppväxten. Min kära mor har med andra ord burit ett orimligt stort lass men med facit i hand har hon klarat det med bravur…

Just nu vill jag bara att dagarna ska passera så att BF närmar sig så snabbt det bara går, jag mår så fruktansvärt dåligt och har noll motivation till någonting. Jag känner mig nästan deprimerad över situationen men jag vet att det är tillfälligt så det gäller bara att härda ut. Igår hade jag dessutom en heldag med Ludwig eftersom Förskolan var stängd och maken var på tjänsteresa och kom hem först vi åtta-snåret. Jag var ganska rädd för hur det hela skulle gå eftersom jag mår så dåligt men överlag gick det jätte bra, Ludwig var så lugn och snäll och protesterade inte mot någonting förrän klotan slog 18 och då förvandlades han till ett litet gnällmonster. När mannen sedan kom hem var jag fullkomligt slutkörd och gick raka vägen upp till soffan och bäddade ner mig, samtidigt som Ludwig hade blivit en riktig mammagris och grät och skrek efter mig under hela nattningsprocessen men gav snabbt upp och slocknade strax efter att han blivit nerbäddad i sängen.

Idag ser jag fram emot att spendera dagen här hemma, jag ska strax lägga mig i ett varmt bad och passa på att vila så mycket det bara går. Utanför är det riktigt höstrusk med regn och blåst, lite mysigt ändå. Jag tänkte även försöka skriva ner en lista på allt som behöver göras inför Elsas ankomst, jag måste tex köpa lite mer kläder men velar om jag ska satsa på storlek 50 eller 56. Ludwig hade ju storlek 50 ganska länge men så kom han 21 dagar för tidigt, det är ju inte säkert att E gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.