Feminin blus, grått och blått

Feminin blus

Knytblus, grått och blått

Ny vecka, nya möjligheter! Vi hade helt missat att Förskolan höll stängt idag så ni kan ju gissa hur min måndag har sett ut. Jag hade nämligen ett par telefonmöten under dagen och att synka det med två barn hemma är inte det lättaste. Det gick men jösses så slut jag är nu!

Inleder veckan med att bjuda på en outfit jag bar igår när vi åkte hem från vår getaway. Jag körde på feminin blus och grått och blått. En gammal outfit som jag burit med mig genom åren. Jeansen är visserligen hyfsat nya men resten av plaggen har några år på nacken. Knytblusen och koftan kommer från Stenströms, jeansen från Filippa K och stövletterna från Footlight. Grämer mig fortfarande över att det sistnämnda varumärket inte längre existerar. Älskade deras skor och flera av mina favoriter är signerade just Footlight.

2 comments on “Feminin blus, grått och blått

  1. Kolla Marzio. Jag tror de skorna tillverkas på samma ställe som Footlight gjorde och om inte så tycker jag det är precis samma stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.