Filippa K – ett favoritmärke

Stickad tröja

Stickad tröja från Filippa K

Jag har verkligen fått en nyförälskelse för varumärket Filippa K. Mitt senaste tillskott i samlingen är den här ljuvliga stickade tröjan som jag fyndade på realisation och invigde i helgen.  Stickade tröjor är för övrigt något som jag blivit extra svag för på sistone. Stilfulla sådana som samtidigt är så galet bekväma! Jag får inte nog! Den här tröjan tänkte jag använda flitigt även i sommar, som substitut till jacka under sena sommardagar. Dagen till ära då jag fotograferade blåste det i princip upp till storm så det var inte helt enkelt att få till fina bilder. Jag fick dock experthjälp ifrån en väninna som jag hastigt lärde upp hur hon skulle hantera min systemkamera.

Filippa K Filippa K
Kassa sovrutiner

Vi är inne i en riktigt hemsk sovrutin för tillfället! Jag tror att det är Elsas tänder som spökar för inatt vaknade hon fem gånger! Så har hon hållit på nu i snart en halv vecka. Alltså jösses vad det tär när man har sådana där nätter, man känner sig som en zoombie precis hela dagen. Därför tänkte jag krypa till kojs här nu så jag hinner få lite sömn innan hennes uppvak börjar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.