Finare mjukis-set

Finare mjukis-set

Ett finare mjukis-set

Aldrig tidigare har man gått omkring i mjukiskläder som man gör nu! Mammaledig och Coronapandemi ovanpå det! Det blir helt säkert en del hemmajobb framöver också. Därför har jag lagt lite extra fokus på att hitta trevligare mjukis-set. Det har resulterat i att jag lyckats bygga upp en liten garderob av mjukisar. Dels så investerade jag i två nya set från varumärket STRONGER och nu har jag även hittat detta (klcik) lite stiligare setet från Mango. Det var kärlek vid första ögonkastet för jag fick syn på det i skylten när jag hade ett ärende på Emporia och var tvungen att köpslå.

Jag har storlek XS i både byxa och tröja. Jag gillar att det är pressveck på byxorna vilket gör att det känns lite “finare”. Det var dessutom billigt! Jag tycker oftast att mjukis-kläder blir slitna ganska snabbt och därför känns det bra om det inte kostar en förmögenhet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.