Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

IMG_7575Just vid sådana här tillfällen, då vi håller middagsbjudning, måste jag medge att jag verkligen önskar att vi bodde lite större. Det vore ju fantastiskt trevligt att ha ett matsalsbord och kunna bjuda in fler än ett par åt gången på middag! Nåväl, det är ett av 2016 års projekt så förhoppningsvis kan vi räkna ner gångerna då vi håller bjudningar vid soffbordet! Hur som helst, det var så himla kul att träffa Eva & Henrik som dessutom hade sin lilla Eleonore (ett riktigt litet charmtroll!!) med sig ikväll!

Nu körde vi ingen förrätt ikväll så assietterna på bilden invigdes dessvärre inte men jag var bara tvungen att “prov-duka” med dem innan gästerna anlände, vi fick assietterna i julklapp och jag längtar tills vi på riktigt ska börja använda dem!! Istället passade vi på att inviga mina nya Lars Wallin-assietter med tillhörande tårtfat (som jag också fick i julklapp) och det passade alldeles utmärkt till efterrätten, jag är lite smått kär i vårt nya porslin förstår ni och nästa gång lovar jag att dokumentera även efterrättsdukningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.