Fiskarbastionen

Jag är inne i en riktig inredningsfnurra och kan inte få nog av att planera kommande inköp! Lampan som vi beställde anländer vilken dag som helst och nu har jag hittat ännu en lampa som hade passat perfekt in i vardagsrummet. Utöver det är vi i full gång med planeringen av köket och jag hade så sent som idag ett telefonmöte med fastighetsförvaltaren där vi gick igenom mina önskemål. Förhoppningsvis har vi lagt en beställning redan denna veckan!

Dessutom har jag flertalet småprojekt igång och ett av dem är fotoväggen ovanför skrivbordet. Just nu sitter jag djupt försjunken i mina bilder och försöker att komma fram till vilka jag ska rama in! Jag har nämligen en tradition om att rama in en bild ifrån varje resmål, där man i bakgrunden ska kunna se vart i världen jag/vi befinner oss.

Det där med bilder är dock så himla svårt, helst när man är kräsen som få och vill att precis alla parametrar ska stämma överens. Bilderna nedan tog Linda på oss då vi var på bröllop i Budapest och jag tyckte att Fiskarbastionen skulle kunna vara ett bra alternativ till bakgrund och får således representera Ungern. Problemet är bara att trots att det knäpptes av så många bilder så hittar jag något fel på precis varenda bild, antingen är den oskarp eller gör någon av oss en konstig min eller också ligger håret fel eller så syns bakgrunden inte tillräckligt mycket. Ilandsproblem!

 

IMG_7695 IMG_7696  IMG_7699 IMG_7700   IMG_7719 IMG_7723

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.