Fitbit – en smartare klocka

Fitbit – en smartare klocka

Jag har äntligen gått och blivit med en smartklocka, eller det är någon månad sedan nu. Kände att det var på tiden att jag anammade den ”smarta” trenden. Jag måste dock erkänna att jag inte har hunnit att testa alla funktioner än. Det är inte klokt vad tiden swishar förbi och just sådana saker kommer alltid lite i skymundan. En sak som jag älskar med denna klockan är att det finns en inbyggd steg- och pulsräknare. Den peppar mig att ta den där promenaden som jag kanske (med största sannolikhet) annars hade struntat i. Nu har de senaste två sjukveckorna helt fuckat upp mina motionsrutiner. Så snart jag är back on track ska jag se till att även nyttja klockans funktioner fullt ut. Redan nästa vecka ser jag fram emot att köra både yoga och cirkelträning med en kollega, sen cyklar jag fram- och tillbaks till kontoret.

Ni finner min nya klockan här (klick), det är en Fitbit Sense. Klockan har en inbyggd steg- och pulsräknare. Man kan koppla sin telefon till den så att man på telefonen ser om man tex får ett samtal eller sms. Man kan koppla på sitt bankkort så att man kan blippa med telefonen när man betalar i affären. Man kan välja mellan flera olika sporter och således få ”real-time stats” under sin träning. Man kan även regga sin sömn om man sover med klockan på sig. Det vore ju intressant för min del med tanke på hur oregelbunden min sömn är med alla avbrott från gnälliga barn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.