Födelsedagskalas för Wille

Födelsedagskalas a la Corona-style

Igår firade vi barnens kusin William som fyllde 2 år tidigare i veckan. Jag kan inte riktigt förstå att han redan är så stor! Mosters lilla busunge, tänk att jag är moster! Det där med kalas är för övrigt så svårt i dessa tider, man vill ju att barnen ska få fira sina födelsedagar. För oss med vinterbarn blir det inte direkt enkelt att styra med utomhuskalas, man är ju så beroende av vädret. Samtidigt så går barnen på Förskolan och där vistas de inomhus…

Lillebror & Ida hade hur som helst fixat så bra med korvgrillning i trädgården hemma hos kusinernas mormor & morfar. Det blev ett kalas för närmsta familjen. Vädret hängde väl på en skör tråd men efter att ha tidigarelagt kalaset några timmar skulle det visa sig att vi precis klarade oss undan världens skyfall. Lite kyligt för oss vuxna var det men vi sprang oss varma med lekar mellan varven. Barnen är ju klädda likt små mini-michelingubbar så dem rådde det ingen bot på.

Man skulle nästan kunna tro att lilla Wille hade foto-drillats inför kalaset för så fort jag dök upp med min stora kamera så sa han “smiiiiiiile” och bjöd på världens sötaste leende.

Det finns alltid många hjälpredor när det vankas paketöppning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.