Fodrade vinterkängor för barn

Höstskor

Vinterkängor för barn

Jag har fått många frågor kring Ludwigs nya vinterkängor och visst är de söta? Det var kärlek vid första ögonkastet!

Jag älskar att klä Ludwig som en liten miniatyrvuxen och väljer oftast kläder som jag själv hade velat bära. De här kängorna hade jag ju inte tackat nej till att värma mina fötter i. Det är ett danskt varumärke Pyk Copenhagen som gör helt fantastiska barnskor. Det bästa av allt är att man kan designa sina egna skor vilket även blir ett roligt moment för barnet att vara involverat i. Alla skor är dessutom handgjorda och görs efter beställning så det blir inget onödigt svinn, sånt älskar ju jag!

Kängor för barn

Fodrade stövlar

Det känns så skönt att ha allt under kontroll när det kommer till höst- och vinterkläderna. Första året med barn tyckte jag att det var så svårt att veta vad man behöver och plötsligt var vintern ett faktum. Där stod vi med en bebis och visste inte alls hur man skulle klä den. Ännu värre var det när Ludwig skulle börja Förskolan, då ska man dessutom ha så många uppsättningar av allt.

Barnskor

Fodrade skor för barn

Om ni är på jakt efter trevliga vinterkängor för barn så måste ni spana in detta varumärket. Det var alldeles nytt för mig men jag fastnade direkt efter att jag hittade dit via Instagram. Ludwig har också gett sitt omdöme genom att vägra ta av sig skorna efter att vi hade varit ute i naturen för att inviga dem. Det verkar som att han älskar dem precis lika mycket som jag.

Vinterkängor för barn

Skor för barn

Hela hans vinteroutfit är så balanserad i år. Jag är kär i färgskalan. Vi har även köpt ett par termobyxor ungefär samma färg som mössan men det var lite för varmt för att inviga dem nu. Jag tycker att det är snyggt att bryta av med olika färger på byxa och jacka, sen är det dessutom mer praktiskt med mörkare byxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.