Fönsterlampa som gör helheten

Fönsterlampa

Fönsterlampa som gör helheten

Jag har verkligen snöat in mig på hängande fönsterlampor, det tillför en mysfaktor som man inte får till annars. Lite som att ha julstjärnorna uppe året om och känslan som en julstjärna tillför kan ni säkert alla relatera till. Med andra ord är jag kär i min nya belysning här i köket. Det här fönstret kändes så tomt innan denna kom på plats och nu känns den här delen helt plötsligt fulländad. Denna godingen hittade jag på Globen Lighting efter att jag hade fått syn på en bild på Instagram. Tänk vilken bra spridningskraft de där kanalerna har. Jag får verkligen så mycket inspiration till hemmet genom att scrolla runt i bildflödet.

Vi hade dock lite svårigheter med att få upp lampan eftersom de som satt dit eluttagen i huset verkligen inte har tänkt till. Dels så var det något ”fuskbygge” enligt min man, dels så hade de använt ett uttag som inte är ämnat för den här typen av kontakter och dels så hade de satt ett uttag utan krok. Ja ni hör ju! Vi började med att köpa ett nytt uttag men eftersom det som satt där inte var något standarduttag var det inte så lätt att byta det. Som tur var kom vår byggare hit som räddaren i nöden och hjälpte oss när han ändå skulle byta vår ytterdörr. Inte ens han kunde lösa det enkelt utan fick göra någon speciallösning. Men nu hänger lampan där och ingen är gladare än jag…

Fönsterlampa Globen lighting Fönsterlampa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.