Förebilder invändigt – Uterummet

Jag kommer att dokumentera det här projektet väl så att man har ordentligt med ”före-bilder”, det är så roligt att se skillnaden sen och man glömmer ju lätt hur det såg ut när allt väl är klart. Ibland plockar jag fram förebilderna på vårt hus och jösses som det såg ut innan vi gjorde om framsidan och taket, det såg ju för tusan fallfärdigt ut! Haha!

När allt är klart kommer vi även att sälja Loungegruppen för den passar liksom inte in rent stilmässigt. Jag tror vi kommer att ha ett runt matbord med stolar samt någon soffa/dagbädd eller liknande, hur som helst ska det bli så mysigt här ute. Det ska bli mitt lilla krypin där jag kan hålla på med mina blommor, sitta och blogga och dricka kaffe. Tänk vad kul det kommer bli att bjuda in vänner och ha middagar här ute, vi kommer även att införskaffa någon värmare så att vi kan sitta här lite längre in på hösten. På vintern ska jag inreda med juldekorationer och kanske rentav ha en julgran här ute…

Det här taket är så gräsligt, precis som väggarna och tygmattan på golvet!

One comment on “Förebilder invändigt – Uterummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.