Förra årets julfoto

Minns ni förra årets julbild på Ludwig? Alltså hur söt?? Jag tänkte att jag skulle ha som tradition att knäppa av ett par julbilder vid den fina julbocken som Ludwigs farmor & farfar fixar till oss, det ska bli intressant att se om Ludwig kommer vara villig att stå stilla i några sekunder i år. På bilderna ovan kunde han inte gå så han kom liksom ingenstans, haha! Hoppas det blir lite snö även i år för det bidrar ju så mycket till julstämningen och inte minst blir bilderna bättre.

Idag har jag haft Emelie & Oliver på lunch- och fikabesök, så himla mysigt! Emelie köpte med sig en varsin sallad och efteråt åt vi julfika så nu är jag fullkomligt proppmätt. Oliver hade vuxit så otroligt mycket sedan sist jag träffade honom, världens snällaste lilla kille som snart fyller 1 år (närmare bestämt på Nyårsafton). Nästa gång får vi ses när Ludwig är hemma så att de kan leka med varandra. Nu ska jag strax bege mig till Förskolan för att hämta hem vår lilla kille, trots att det är intensivt och jobbigt med tanke på min graviditet så försöker jag att njuta extra mycket de stunder då jag och Ludwig sitter i soffan och myser. Det har blivit lite av en tradition efter att jag har hämtat honom från Förskolan.

Tänk att snart är det en till som blir fullkomligt beroende utav oss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.