Första advent och dags att tända ljusen

Första advent

Första advent

Alltså jag förstår inte hur jag kan ha missat det men jag har helt glömt att köpa adventsljus! Jag har en adventsljusstake från Hilke Collection och jag brukar alltid kosta på mig handstöpta ljus men för tillfället har jag inga ljus alls hemma. Eller jo jag har ett gäng beiga och ljus-turkosa ljus men det passar ju inte alls nu till jul. Med andra ord blir det som vanligt, att vi får tända adventsljusstaken några dagar i efterskott. Förra året körde vi på en grön jul, dvs grön dukning, grönt omslagspapper och gröna ljus. Jag tror att vi kör en copy på den i år för enkelhetens skull. Vi har önskat oss en ny linneduk i julklapp så vi kanske kan sikta på en annan färgskala till nyårsdukningen istället.

Idag skulle vi haft svärföräldrarna på besök men i vanlig ordning blev allt inställt på grund av rädslan för corona. Vi for nämligen in till kvälls- och helgmottagningen med Ludwig igår. Där fick vi gå via smittskydds-ingången så nu vågar vi inte träffa svärisarna. Anledningen till att vi åkte in var för att vi var rädda att Ludwig har fått urinvägsinfektion. Han beklagar sig om att han har ont bak i ryggen plus att han vill gå och kissa flera gånger innan han ska lägga sig men det kommer liksom ingenting. I somras råkade han ut för en urinvägsinfektion som spred sig till njurarna och då hade han ont nertill bak på ryggen. Därför vågar vi inte riskera att han ska åka på samma igen eftersom det är ganska allvarligt. Nåväl, urinprovet visade inga spår på bakterier men det har skickats på vidare analys för att vi ska vara säkra.

Förresten ni missar väl inte min rabattkod om ni ska beställa julgran online! För mer information klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.