Första advent och ny adventsljusstake

adventsljusstakeFörsta advent

Första advent är här och vi ligger som vanligt lite back med pyntandet. En ny adventsljusstake har dock fått flytta in och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag fick syn på ljusstaken i ett mejlutskick och dagen efter styrde jag bilen mot Boligheter i Malmö och tog denna under armen. Så jäkla nöjd med mitt köp! I år blev det bruna adventsljus, jag tyckte de gjorde sig så fint med ljusstaken samt inredningen här hemma. Jag gillar även att det finns ”dropputrymme” i ljusstaken om ljusen skulle rinna, så många gånger som det kommit stearin på bordet av just den anledningen.  Ett tips till er som är på jakt efter adventsljusstake, den kostar dessutom bara 299kr!

Jag skulle egentligen fått hela lördagen här hemma själv. Något som jag har önskat sedan vi fick barn, att få en HEL DAG och KVÄLL alldeles ensam hemma. Helt sjukt att jag inte har fått det på snart fyra år. Hur som helst så hade Calle äntligen planerat att åka hem med barnen till sina föräldrar för övernattning och jag hade så mycket jag skulle göra på min egentid. Egentid för mig är så otroligt viktigt men något jag knappt aldrig får för logistiken är för svår. Hur som helst, en timme innan familjens avfärd fyllde Elsa blöjan så att det bokstavligen rann ut en pöl med brun sörja utanför byxan på golvet. Alltså på riktigt så äckligt!

Eftersom Pedagogerna sagt att det går magsjuka på Förskolan tänkte vi shit, nu har den hittat hit. Jag kastade in Elsa i duschen och Calle sanerade. Tja och sen kan ni säkert själva räkna ut att det var jag som fick ställa in min efterlängtade egentid och istället ta hand om en magsjuk Elsa. Calle och Ludwig for hem till svärisarna och gick på Tropikariet mm. Om jag drog nitlotten? Kan man kanske säga. Jag var så besviken, fyra år har jag väntat men det var tydligen inte dags än! När det sedan visade sig vara en ”fejk-magsjuka” blev besvikelsen om möjligt ännu större. Nästa gång det var dags för Elsa att göra nr två så var allt normalt igen och hon var över huvudtaget inte sjuk under dagen…vilket i och för sig är så skönt.

adventsljusstakeIdag har jag för övrigt så mycket att göra. Två fotograferingar behöver avverkas samt ett annat samarbete som jag har deadline på.  julstjärna adventsljusstake

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.