Försvarsspray – ett nödvändigt ont

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med Plegium

Försvarsspray

 

Försvarsspray – ett nödvändigt ont

Nu mina vänner vill jag dela med mig av en rabattkod som jag hoppas på att ni är många som tar tillfälle i akt att nyttja. Jag är förmodligen långt ifrån ensam om att ha upplevt situationer då jag inte har känt mig helt trygg. Det är såklart tråkigt att det ens ska behöva finnas ett sådant här spray. Verkligheten är dock vad den är och det är viktigt att vi känner oss trygga. Plegium Smart Försvarsspray är Sveriges bästa lagliga försvarsspray. Sprayet är kraftigt ögonirriterande med mentol och utger en kraftfull siren för att påkalla uppmärksamhet samt röd färg så att det går att identifiera förgriparen. För att underlätta sikte i mörker har den en inbyggd LED-lampa. När man utlöser sprayet skickas dessutom ett positions-sms och telefonsamtal till dina anhöriga. Så jäkla smart!

Jag har så många tillfällen där jag själv blivit utsatt för otrygghet för att inte nämna alla stories jag har hört från vänner. Till och med i lilla Sölvesborg inträffar det händelser som får en att bli mörkrädd. Bara för någon vecka sedan läste jag om rån och misshandel här i Limhamn. Jag har dessutom råkat ut för ett övergrepp bara meter ifrån mitt eget hem. Detta inträffade på ljusa dagen när jag var ute på en promenad med Ludwig när han var bebis. En yngre kille cyklade förbi och greppade tag i min rumpa. Förstår ni hur förnedrande detta var? Hade jag vid detta tillfället haft mitt Försvarsspray så vill jag lova att han inte hade kommit obemärkt därfrån.

Rabattkod

Med koden “THESSAN10” får ni 10% rabatt på Plegium Smart Försvarsspray. Sprayet finns dessutom till kampanjpris just nu och kostar 349kr istället för 399kr. Med min rabattkod betalar du därför bara 314kr, en billig investering i din trygghet.

Försvarsspray

Smart försvarsspray

Plegium försvarsspray

överfalsslarm överfallslarm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.