Fotokurs och missad presentation

Fotokurs Fotokurs

Måndags(o)pepp

Idag lyser “måndagspeppen” med sin frånvaro, jag som annars alltid brukar vara på G när det vankas en ny vecka. Jag känner mig ganska slutkörd vilket jag tror är anledningen till min sinnesstämning. Det är kanske inte så konstigt efter en hel månad med sjukstuga och att kämpa med att få ihop vardagen. Som en röd tråd blir det också inspirationstorka, jag har inte alls varit sugen på att varken uppdatera här inne eller att ens plocka fram kameran. Det är alltid ett tecken på att något inte är som det ska, när jag inte känner för att fotografera! As simple as that!

Fotokurs

Lyssna på det här. Ni som följer mig vet hur jag verkligen har kämpat med att få ihop alla inlämningar till fotokursen som jag har gått på halvfart under våren. Jag hade i princip gett upp när jag slutligen plockade fram reservkrafterna och skrev ihop min hemtenta på omtentatillfället (missade den ursprungliga pga sjukstuga). Av en slump fick jag för mig att mejla föreläsaren dagen efter om en annan sak varpå hon frågar om jag hade tänkt att göra min presentation av det senaste fotoprojektet med tanke på att det var sista dagen för det. Alltså jag höll på att sätta kaffet i halsen, hade fullt upp på jobbet och ingen som helst möjlighet att göra en presentation som jag inte alls var förberedd på.

Jag har alltså lämnat in precis allt i tid (hur jag nu lyckades med det) och blivit godkänd på det som är inlämnat MEN missat att jag faktiskt också skulle göra en presentation om det senaste foroprojektet. En presentation där jag berättar om min idé och går igenom alla fototekniska detaljer. Alltså jag blev alldeles knäckt! Jag som har kämpat så hårt trots att vi har haft världens sjukstuga och dessutom haft fullt upp på jobbet men ändå lyckats fixa alla inlämningar. Nu verkar det inte vara helt kört för jag har en sista chans att köra presentationen men det är först i augusti. Jag kommer givetvis att göra det då men alltså den känslan av att ha det hängandes över en, så himla störigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.