Fräsch sommarsallad

Sommarsallad

Asiatisk Färspanna

Idag bjöds det på Asiatisk Färspanna med glasnudlar, perfekt maträtt att servera varma dagar som denna. Ni finner receptet här (klick).

Skitdag

För övrigt har det varit en riktig skitdag! I söndags gav vi oss ut på en löptur med joggingvagnen som gick över förväntan och det var riktigt kul att göra den aktiviteten tillsammans. Barnen hade visst bråkat som tusan sista biten i vagnen men det missade jag för jag hamnade lite på efterkälken och lyssnade glatt på min spellista och hörde därför ingenting. Nåväl, den där löpturen resulterade i att jag fick världens blåsor i hålfoten av mina inlägg, på båda fötterna. När jag kom hem var det rena köttsåret och sedan dess har jag gått omkring och haltat. Igår var vi på stranden och givetvis kom det sand i såret och idag började det bildas var plus göra betydligt ondare. Jag for genast bort till Apoteket och köpte dels antibakteriell salva men också bedövningssalva. Jag rengjorde såret genom att spola med ljummet vatten och smorde sedan in det med mina nyköpta krämer. Under eftermiddagen satte jag även på ett Kompeed-plåster och fick ta en Alvedon men trots det har jag så ont att jag knappt kan gå. Varför just nu?? Jag blir så trött! Varför ska det ALLTID vara någonting? Vi har precis kämpat med envisa förkylningar i NIO veckors tid och äntligen känns hela familjen friska och så kommer detta. Mitt i semestern!

Barnen har dessutom varit riktigt störiga hela dagen! På den nivån att vi båda har känt att vi snart blir galna! Alltså det går liksom inte att beskriva med ord men ni med barn förstår säkert. Eller jag hoppas att det inte bara är vi som känner så här. Jag tycker ändå att vi har hyfsat lugna barn men ändå kan de få oss till att stundtals slita vårt hår. Helt sjukt! Just nu vill jag bara köra hem med barnen till mamma och lämna dem där en helg så att vi kan få lite egentid tillsammans. Samtidigt så får jag så dåligt samvete över att jag ens tänker tanken för vi har semester och då SKA man ju njuta och ha det så mysigt. Hade någon frågat mig idag så hade jag börjat jobba imorgon och lämnat barnen på Förskolan! Det är tur att man åtminstone får kvällen till att återhämta sig och hinner komma på bättre tankar innan nästkommande dag nalkas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.